torsdag 26 december 2013

Fler fritidsgårdar ger en bättre framtid

Fler fritidsgårdar ger en bättre framtid Allt tidigare börjar fler ungdomar dricka alkohol och börjar bli brottsliga.

Det beror mycket på hur miljön ser ut hemma, men det beror också på att ungdomar inte har något att göra på deras fritid och på helgerna. Därför testar dom nya grejer som alkohol och till exempel slå sönder busskurer. För att det inte finns något roligare att göra.

Och fler vuxna måste engagera sig för barnen och ungdomarna.

1 kommentar:

  1. Ju fler insatser vi gör i tidiga åldrar desto mindre kostar våra unga samhället senare, tyvärr inser inte politikerna detta utan tittar bara kortsiktigt vad tex en lärartjänst kostar ett år.
    Aktiviteter & fritidslokaler till ungdomar har visat sig varit mkt lyckats att satsa på, men är tyvärr även det första man skär ner på om budgeten i kommunen inte tillåter.
    Barn & gamla sparar vi in pengar på, rent skamligt! Barnen är vår framtid och de som kommer försörja oss när vi är pensionärer. De gamla är de som byggt upp Sverige till att vi idag kan ha det hyfsat bra ekonomiskt, och tacken blir att de få bo på ålderdomshem som är underbemannade så att de knappt kommer ut i friska luften en gång i månaden.
    Politikernas prioriteringar är katastrofala! Sen att de själva är ute & äter/dricker på kommunen och statens bekostnad, det är inget fel.....mkt konstigt.

    SvaraRadera